Idojaras

Péntekre egy hidegfront hoz elszórt záporokat de helyenként kisebb eső havas eső illetve hózápor is előfordulhat. A derült száraz időt követően éjjel dél felől erősen megnövekszik a felhőzet reggelre a keleti országrészben és a Dunántúl keleti tájain beborul az ég.


Terezvaros Orankenti Idojarasa Accuweather Idojaras Elorejelzes Budapest Magyarorszag Hu Hourly Weather Weather Forecast Budapest

Arrafelé szombaton is többnyire erősen felhős illetve borult idő várható legfeljebb az északkeleti határ mentén lehet kevesebb felhő - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

. Az intézet a honlapján tájékoztatott erről. Különleges időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük küldjék el az idojarasicicomhu címre. Időjárás Megfigyelések Előrejelzés Éghajlat Balatoni széladatok Balatoni viharjelzés Vízhőmérsékletek METAR TAF UV-B sugárzás Műhold Radar.

A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet SHMÚ ezért elsőfokú figyelmeztetést adott ki amely az éjjeli órákig lesz érvényben. A legjobbakat cikkeinkben galériáinkban mutatjuk be. Frontos napok szeles idővel - Csütörtökön a rövid napos időszakok mellett gyakran takarhatják felhők a napot de estig számottevő csapadék nem várható csupán helyenként fordulhat elő hószállingózás illetve szitálás.

Válassza ki helyzetét az időjárás megtekintéséhez. 14 napos 15 napos vagy akár 30 napos tavaszi nyári téli őszi előrejelzés olyan oldalakról mint Időkép Köpönyeg vagy Eumet. Szombat késő délutántól többfelé havazhat.

Szombaton napközben nyugaton északnyugaton majd északon egyre többfelé számíthatunk esőre havas esőre majd késő délutántól egyre nagyobb területen kell készülni havas. Időjárás Megfigyelések Előrejelzés Éghajlat Balatoni széladatok Balatoni viharjelzés Vízhőmérsékletek METAR TAF UV-B sugárzás Műhold Radar. Az ország több járásában főleg az északiakban erős szél várható.

0 - 3 óra.


Szabadka Idojaras Elorejelzes Ios Messenger


Idojaras German Language Learning German Language German Grammar


Idojaras Letoltheto Jatekok Jatektar Kids Rugs Kids Crafts For Kids


Idojaras Rajz Google Kereses Drawing Lessons For Kids Climate Change Art Desert Drawing


Mezokeresztes Idojaras Koponyeg Hu 15 Napos Idojaras Elorejelzes Mezokeresztes Eszak Magyarorszag


Idojaras Tabla Hazilag Csaladinet Hu Kids Background Creative Kids


Pin By Ildiko Pok On Idojaras Honapok Evszakok Preschool Weather Alphabet Activities Preschool Preschool Activities


Ezert A Dogos Csaj Miatt Nez Mindenki Idojaras Jelentest Mexikoban 24 Hu Mexican Weather Girl Cool Gifs Garcia


Idojaras Idojaras Elorejelzes 2014 08 30 Este Tv2 Hu Desktop Screenshot

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel